DIENSTEN

Administratie verwerken

Tijdens een eerste afspraak bespreken we uw wensen met betrekking tot uw administratie. Tijdens deze afspraak bepalen we dan o.a.:

  • Hoe vaak u de administratie wilt laten verwerken
  • Of u gebruik wilt maken van een online administratie
  • Of u voorkeur heeft voor een administratiepakket
  • Of u behoefte heeft aan tussentijdse cijfers
  • Of u behoefte heeft aan begeleiding op basis van deze financiële cijfers
  • Hoe u de administratie wilt aanleveren (elektronisch of papier)

Wat doet Adminibel voor u?
Wij boeken en controleren uw administratie. Bijzonderheden en vragen koppelen wij direct terug per mail of bespreken wij telefonisch met u. In een btw-aangifte maand maken wij de aangifte in orde en mailen deze naar u.

Aan het einde van het (boek)jaar sluiten wij het jaar voor u af en maken een jaarrekening voor u op. Wij maken de aangifte inkomstenbelasting van u en uw partner in orde. Indien u een BV heeft, wordt ook de aangifte vennootschapsbelasting en deponering bij de Kamer van Koophandel voor u in orde gemaakt. Alle klanten van Adminibel kunnen worden opgenomen in de uitstelregeling waardoor u altijd standaard uitstel heeft voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Salarisadministratie

Adminibel heeft ruime ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie van verschillende soorten bedrijven met verschillende CAO’s.

Hoe levert u uw salarisadministratie aan?
Bij het opstarten van uw salarisadministratie (bestaande of nieuwe) ontvangen wij graag de basisgegevens (zoals naam en adresgegevens en salarisgegevens) van zowel uw bedrijf als uw personeelsleden. Maandelijkse mutaties kunt u per e-mail aan ons doorgeven.

Wat doet Adminibel voor u?
Adminibel maakt een salarisadministratie voor u aan en zorgt voor de juiste premie-instellingen. Hierna worden de basisgegevens van uw medewerkers ingevoerd. Voor de salarisverwerking maken wij gebruik van Loon. Dit pakket houdt alle wijzigingen op het gebied van CAO, sociale verzekeringswetgeving en belastingwetgeving bij. Wij verzorgen de loonstroken, aangifte loonbelasting, betaalbestand en loonjournaalpost voor uw administratie.

Begeleiding bij administratie

Bent u een (startende) ondernemer die graag zelf de administratie wil voeren, maar niet weet hoe? Adminibel helpt u graag op weg!

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van (startende) ondernemers op het gebied van boekhouden. Hiervoor maken wij gebruik van een vaste aanpak. Stapsgewijs wordt u uitgelegd hoe u een administratie moet opzetten, uitvoeren en controleren. Adminibel controleert en adviseert in dit traject, totdat u zelf de volledig boekhouding kunt uitvoeren. In dit traject is Adminibel altijd voor u bereikbaar als u er zelf even niet uitkomt; telefonisch of per mail.

Debiteurenbeheer

In financieel zware tijden zult u sneller te maken krijgen met slecht of niet betalende klanten. Reden te meer om een goed debiteurenbeleid te hebben.

Adminibel helpt u graag met het opzetten en uitvoeren van een goed debiteurenbeleid. Van herinneren, aanmanen tot incassoprocedure.