Vacature: Salarisspecialist met ondernemersgeest (m/v)

Om onze huidige en toekomstige salarisklanten beter te kunnen bedienen zullen de salarisactiviteiten per 1-9-2019 in Adminibel Salarissen BV worden ondergebracht.

Voor het nader ontwikkelen van Adminibel Salarissen BV zijn wij op zoek naar een rechterhand:

Een salarisspecialist (m/v) met ondernemersgeest. Iemand die liefde heeft voor het alsmaar veranderende salarisvak en uitdaging ziet in het verder professionaliseren, ontwikkelen en uitbreiden van Adminibel Salarissen BV.

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het volgende:

  • inrichten salarisadministraties voor klanten
  • op de hoogte blijven en toepassen wettelijke regels en cao’s voor klanten
  • mede uitvoeren van de maandelijkse salariswerkzaamheden voor klanten
  • beantwoorden vragen en adviseren van klanten op het gebied van salaris, arbeidsrecht en cao
  • Verder professionaliseren, ontwikkelen en uitbreiden van de salarisactiviteiten voor dit nieuwe bedrijf

Het team zal in eerste instantie bestaan uit 3 medewerkers. De (basis) salariswerkzaamheden worden verricht in samenwerking met een medewerkster van Adminibel. Het verder professionaliseren, ontwikkelen en uitbreiden van de salarisactiviteiten in samenwerking met de directie.

Heb jij een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau? Heb jij een succesvol afgeronde salarisopleiding op minimaal PDL niveau?

Ben jij iemand met liefde voor het salarisvak? Zie jij er een uitdaging in om samen dit nieuwe bedrijf tot een succes te maken?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!

Het gaat hier in eerste instantie om een parttime functie van 24 à 32 uur. Afhankelijk van de verdere groei uit te breiden naar een fulltime functie.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar micoluittenbogaard@adminibel.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

Bekijk de vacature via Indeed

Functie*
Commercieel medewerkerFinancial controllerSalarisspecialist

Motivatie*