Skip to content

Salarisadministratie uitbesteden

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden? Dan bent u bij Adminibel aan het goede adres.

Wilt u als (startende) ondernemer graag de volledige salarisadministratie van uw bedrijf veilig én goed geregeld hebben? Laat dan uw salarisadministratie uitbesteden. U bent bij Adminibel aan het juiste adres, wij ondersteunen u graag! Adminibel heeft ruime ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie van diverse bedrijven waarbij verschillende cao’s van kracht zijn. Wij zijn professioneel en hebben verstand van zaken!

Het is misschien vanzelfsprekend, maar voor heel veel bedrijven zijn de werknemers de belangrijkste factor binnen de gehele organisatie. Zij zorgen ervoor dat het bedrijf goed draait en de mogelijkheid heeft om verder te groeien. Als ondernemer met personeel in dienst bent u dan ook genoodzaakt om de salarisadministratie van uw bedrijf te verwerken en bij te houden. Het is belangrijk dat dit nauwkeurig en op tijd gebeurt. Echter vereist deze klus veel kennis en dat is vaak het probleem, het is een hele complexe materie. De salarisadministratie is meer dan alleen de maandelijkse salaris uitbetaling. Om de salarisadministratie op de juiste manier uit te voeren moet je goed op de hoogte zijn van de fiscale en sociale wet- en regelgeving, je moet weten hoe je bruto- en nettoloonberekeningen maakt, een jaaropgave opstelt en aangifte loonbelasting indient. Daar is natuurlijk niet iedereen van op de hoogte en in dat geval is de salarisadministratie uitbesteden een goede en zeer verstandige keuze. Bovendien is de salarisadministratie verwerken en bijhouden een tijdrovende klus, terwijl u die tijd wel beter kunt gebruiken voor andere belangrijke zaken binnen het bedrijf. Daarom zijn wij er!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij het opstarten van uw bestaande of nieuwe salarisadministratie ontvangen wij graag de basisgegevens. Denk hierbij aan de naam, adresgegevens en salarisgegevens van zowel uw bedrijf als uw personeelsleden. Maandelijkse mutaties kunnen per e-mail aan ons worden doorgeven. Adminibel maakt een salarisadministratie voor u aan en zorgt voor de juiste premie-instellingen. Hierna worden de basisgegevens van uw medewerkers zorgvuldig ingevoerd. Voor de salarisverwerking maken wij gebruik van Loon. Dit pakket houdt alle wijzigingen op het gebied van CAO, sociale verzekeringswetgeving en belastingwetgeving bij.

Laat uw salarisadministratie uitbesteden aan Adminibel en alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd! Uw salarisadministratie is bij ons in veilige handen. Indien u nog vragen heeft over onze diensten kunt u ons contactformulier invullen. U mag uiteraard ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.