Skip to content

Financieel advies voor ondernemers

Financieel advies nodig voor uw bedrijf? Bij Adminibel kunt u terecht voor financieel advies voor ondernemers.

Bent u (startende) ondernemer en heeft u financieel advies nodig over de financiële zaken binnen uw bedrijf? Bij Adminibel kunt u terecht voor financieel advies voor ondernemers. Wij geven o.a. advies bij financieringen, investeringen, kredieten, verzekeringen, personeelszaken en andere zakelijke belangen waar ondernemers mee te maken krijgen. Onze adviseurs maken voor u zakelijke en financiële oplossingen inzichtelijk, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen die passen bij uw gewenste financiële situatie én uw bedrijf.

Het ondernemen is een vak apart. Hoe werkt het met een hypotheek? Wat moet ik doen als mijn klanten niet betalen? Hoe betaal ik zo min mogelijk belasting? Hoe kan ik het beste uit mijn bedrijf halen en mijn bedrijf op de juiste manier uitbreiden? Wat zijn de investeringsmogelijkheden? Wat doe ik als mijn investeringen zichzelf niet terugverdienen? Een greep uit de vraagstukken die wij vaak voorbij zien komen. Vraagstukken waar wij graag antwoord op geven! Bovendien is het zo dat financiële zaken en privézaken elkaar in feite altijd overlappen. De risico’s die u op zakelijk gebied loopt, kunnen grote consequenties hebben voor zowel uw zakelijke situatie als uw privésituatie. Zeker als ondernemer liggen er veel risico’s op de loer. Wat als het bedrijf afbrandt, u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden? Voor u als ondernemer is er veel minder geregeld dan voor iemand die zijn inkomen uit loondienst verkrijgt. U wilt natuurlijk voorkomen dat u in dit soort vervelende situaties verzeild raakt en hier niet goed op voorbereidt of ingelicht bent. Daarom is het belangrijk om uw zaken goed op orde te hebben en u in te dekken voor dit soort gebeurtenissen. Er komt heel veel kijken bij het ondernemerschap en niet iedereen beschikt over deze kennis. Adminibel heeft verstand van zaken en ruime ervaring in zakelijke ondersteuning. Wij kunnen u helpen alle bovengenoemde situaties te voorkomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U krijgt advies van een specialist op persoonlijk, zakelijk of economisch gebied. Voorbeelden hiervan zijn:

  • advies over hypotheek of investeringsmogelijkheden in box 3
  • overleggen met een expert over hoe je je bedrijf kan uitbreiden of sterker kan maken
  • weten welke invloed bepaalde gebeurtenissen (COVID of wetswijzigingen) hebben op je bedrijf

Heeft u financieel advies nodig? Kies dan voor Adminibel! Wij helpen u graag met inzicht krijgen op alle zakelijke en financiële aspecten binnen uw bedrijf. De kosten voor het financieel advies voor ondernemers is op aanvraag, u betaalt op basis van de hoeveelheid werk. Daarom kunnen wij geen exact bedrag benoemen. Indien u nog vragen heeft over onze diensten kunt u ons contactformulier invullen. U mag uiteraard ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.