Skip to content

Boekhouder Capelle aan den IJssel

Bent u een (startende) ondernemer en op zoek naar een goede en professionele boekhouder in Capelle aan den IJssel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Adminibel helpt u graag verder! Wij hebben ruime ervaring met het voeren van complete administraties voor het midden- en kleinbedrijf. Ook voor diverse verenigingen en stichtingen verzorgen wij de boekhouding en administratie. 

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om uw boekhouding en administratie op orde te hebben, echter wordt hier vaak te weinig aandacht aan besteed door bijvoorbeeld tijdsgebrek. De administratie en boekhouding bijhouden is een tijdrovende klus. U moet op de hoogte zijn van welke facturen er zijn voldaan en welke er nog openstaan, de loonadministratie moet bijgehouden worden, evenals de declaraties van uw personeel, u moet belastingaangifte doen en regelmatig de balans opmaken. Een boekhouder inschakelen kan in dat geval zeer efficiënt en ontlastend werken voor u als ondernemer. Een professionele boekhouder neemt de administratie en boekhouding van u over, zo houdt u meer tijd en focus over voor andere belangrijke zaken binnen het bedrijf. Wilt u graag een externe en professionele boekhouder in Capelle aan den IJssel inschakelen? Dan bent u bij administratiekantoor Adminibel aan het goede adres, wij ondersteunen ondernemers met alle aspecten omtrent boekhouding en administratie. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Bovendien hebben onze professionele boekhouders verstand van zaken, u kunt aan hen al uw vragen stellen. Zij ondersteunen u waar mogelijk!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tijdens een eerste afspraak bespreken we uw wensen met betrekking tot uw boekhouding en administratie. Hieronder vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw administratie:

 • Gratis online administratie met dashboard en gratis app;
 • Zelf verkoopfacturen maken in online administratie
 • Aanleveren administratie zoals jij dit wilt (ook via online administratie of app);
 • 1x per kwartaal dagelijks, per maand of per kwartaal verwerken van je administratie;
 • Btw aangifte(n);
 •  Jaarwerk:
  • Jaarrekening
  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. eventuele partner)
  • Aangifte vennootschapsbelasting en deponering bij kamer van koophandel (voor BV’s)
 • Opties:
  • Persoonlijke toelichting jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting
  • Kwartaalcijfers met eventueel persoonlijke toelichting

Wij boeken en controleren uw administratie. Wanneer wij uw boekhouding verzorgen houden wij u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen per e-mail, telefoon en natuurlijk bij u óf bij ons op het kantoor in Capelle aan den IJssel. Bovendien verzorgen wij het debiteurenbeheer en de salarisadministratie. In een btw-aangifte maand maken wij de aangifte in orde en deze mailen wij naar u. Aan het einde van het (boek)jaar sluiten wij het jaar voor u af en maken wij een jaarrekening op. Indien u een BV heeft, wordt ook de aangifte vennootschapsbelasting en deponering bij de Kamer van Koophandel voor u in orde gemaakt. Alle klanten van Adminibel kunnen worden opgenomen in de uitstelregeling waardoor u altijd standaard uitstel heeft voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wilt u de boekhouding liever zelf in handen hebben? Dan kunt u ook kiezen voor zelf boekhouden.

Wilt u graag een externe en professionele boekhouder inschakelen die u kan ondersteunen? Vraag dan gerust een offerte aan! Indien u nog vragen heeft over onze diensten kunt u ons contactformulier invullen. U mag uiteraard ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.